Social

2020-12-28, 09:25:52

Acțiune inedită a tinerilor din PSD! Moș Crăciun le-a adus daruri copiilor din Scornicești

Peste 100 cutii de cadouri frumos împachetate, pline cu hăinuțe, jucării și dulciuri au ajuns la familiile mai puțin norocoase din Scornicești. Moș Crăciun, ajutat de tinerii din organizația de tineret a PSD Scornicești a mers în Ajunul Crăciunului în satele din Scornicești, dar și în oraș și a oferit personal cadourile.


Copiii au fost copleșiți de bucurie, mai ales că la mulți dintre ei Moșul venea pentru prima dată.

De remarcat că, deși tinerii care și-au asumat rolul de spiridușii lui Moș Crăciun sunt membri ai unui partid, respectiv PSD, acțiunea nu a fost deloc politizată, în sensul că nu au fost folosite nici sigla, nici clasicele formule de propagandă politică. Tinerii pesediști au postat un scurt mesaj pe pagina organizației:

"Aseară, pe-nserate, l-am ajutat pe Moș Crăciun să ajungă la zeci de copii din Scornicești. Bucuria lor a  fost cel mai frumos cadou de Crăciun pentru noi! Sărbători fericite și să ne vedem sănătoși și liberi anul viitor!"

Cu toate că a făcut parte din echipă, implicându-se activ în tot ce a însemnat această acțiune, consilierul local George Brînaru, s-a rezumat la un scurt mesaj postat tot pe Facebook: "Toți copiii sunt frumoși, geniali, MINUNAȚI. Și dacă sunt fericiți, pot să ducă la bun sfârșit orice sarcină, și în copilărie, și la maturitate. Depinde doar de noi ca ei să fie fericiți!
Crăciun fericit tuturor!"

La acțiunea organizată la Scornicești a participat și Cosmin Floreanu, președintele TSD Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-12-28 09:25:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...