Sport

2020-03-13, 10:49:49

Activitatea tuturor secţiilor din cadrul CSM Slatina este sistată până pe 31 martie

Toate secţiile sportive din cadrul CSM Slatina sistează antrenamentele până pe data de 31 martie. Măsura vine în contextul pandemiei de coronavirus, care a dus la suspendarea competiţiilor naţionale în fotbal, handbal, dar şi alte ramuri sportive. Prin urmare, toţi sportivii legitimaţi la CSM Slatina nu vor mai efectua antrenamente ca măsură de prevenţie împotriva infectării cu noul coronavirus.

Secţiile de sport din cadrul CSM Slatina sistează antrenamentele şi competiţiile până pe data de 31 martie. Măsura întreruperii activităţii ar putea fi suspendată sau prelungită în funcţie de evoluţia situaţiei la nivel general.

De asemenea, Clubul Sportiv Municipal Slatina a închis, tot ca măsură de prevenţie, Bazinul Didactic de Înot, dar şi Clubul Nautic.

Deciziile au venit pe fondul sistării competiţiilor pentru prevenirea răspândirii şi infectării cu noul coronavirus, care face ravagii la nivel mondial.

Comentarii

Redacţia

2020-03-13 10:49:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...