Sport

2020-03-04, 11:53:04

Adina Diaconu luptă pentru medalie la Campionatul European U 21

Campionatul European Under 21 se desfăşoară, în aceste zile, la Varazdin, Croaţia, acolo unde România este reprezentată de opt sportivi. Printre aceştia, slătineanca Adina Diaconu, care îşi apără titlul continental, cucerit anul trecut în Portugalia.

Sportiva de la CSM Slatina, Adina Diaconu, campioană europeană U 21, după titlul cucerit, în 2019, la Gondomar-Portugalia, luptă în aceste zile în Croaţia pentru a-şi menţine statutul de cea mai bună jucătoare din Europa, la această categorie de vârstă.

Adina Diaconu se află într-o formă bună, fiind proaspăt medaliată cu aur în proba de dublu a Campionatului Naţional de Seniori, şi medaliată cu bronz în proba de simplu.

Campionatul European U 21 se desfăşoară, în perioada 4-8 martie, în Croaţia. Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Tania Plăian, Elena Zaharia, Cristian Pletea, Rareș Șipoș, Bogdan Sîngeorzan, Paul Mladin sunt sportivii care vor reprezenta România.
 

Comentarii

Redacţia

2020-03-04 11:53:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...