Sport

2020-03-08, 14:35:26

Adina Diaconu, performanţe extraordinare la Campionatul European U 21

Campioană europeană Under 21, după titlul cucerit anul trecut în Portugalia, în proba de simplu, slătineanca Adina Diaconu a cucerit titlul suprem la actuala ediţie a Campionatului European, ce se desfăşoară în Croaţia, la dublu mixt, alături de Cristian Pletea. Pe lângă aurul european, sportiva de la CSM Slatina a mai cucerit două medalii de bronz, la simplu, şi dublu fete, alături de Andreea Dragoman.

Adina Mihaela Diaconu și Cristian Pletea au cucerit titlul suprem la Campionatul European U21, care are loc în Varazdin, Croația. Perechea de dublu mixt a avut un parcurs fără greșeală și a câștigat aurul, în urma unei finale cu francezii Bastien Rembert și Nolwenn Fort, scor 3-2.

De asemenea, sportiva legitimată la CSM Slatina a cucerit medalia de bronz la dublu feminin alături de Andreea Dragoman.

Adina Mihaela Diaconu și-a asigurat şi a treia medalie, după semifinala pierdută în fața sportivei din Franța, Prithika Pavade, în proba de simplu. 

Performanţele sunt extraordinare pentru Adina Diaconu, care a cucerit, şi în acest an, un titlu continental. Comentarii

Redacţia

2020-03-08 14:35:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...