Naţional

2019-11-03, 12:59:16

Adolescent căutat de poliţişti după ce a plecat de acasă şi a lăsat familiei un bilet

Un adolescent în vârstă de 15 ani, din Craiova, este căutat de poliţişti după ce ar fi plecat de acasă şi nu a mai revenit.

Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi de un bărbat despre faptul că fiul său, Remus Mario Fieraru, în vârstă de 15 ani, ar fi lăsat un bilet, în care le spunea rudelor că doreşte să plece o perioadă, rugându-i să nu îşi facă griji, întrucât are bani şi are unde să doarmă.

Semnalmente: înălțime de 1.70 metri, greutatea de 70 kg, ochi căprui, păr castaniu, față ovală, bărbia rotundă, iar ca semn particular are o cicatrice pe urechea stânga, ca urmare a unei intervenții chirurgicale.

La momentul plecării,  persoana în cauză era îmbrăcată cu pantaloni de culoare închisă, geacă de culoare verde, purta pe cap o șapcă de culoare neagră și era încălțat cu o pereche de espadrile de culoare verde.

Persoanele care deţin informaţii cu privire la minorul căutat sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112

Comentarii

Redacţia

2019-11-03 12:59:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...