Eveniment

2017-04-18, 14:54:27

Adolescentă căutată de poliţişti după ce a plecat la biserică, în Vinerea Mare, şi nu s-a mai întors acasă

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din comuna Pleşoiu, este căutată de poliţişti după ce a plecat la biserică, în Vinerea Mare, şi nu s-a întors până acum.

Potrivit poliţiştilor, sâmbătă, Ştefan Cioponea, din comuna Pleşoiu, a sesizat că, în ziua anterioară, în jurul orei 18.00, fiica sa, Valentina-Elena Cioponea, în vârstă de 17 ani, a plecat la biserică şi nu a mai revenit.

Semnalmente: 1,70 metri, greutate 50 kilograme, constituţie atletică, păr lung, şaten.

La data plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu blugi albaştri, strânşi pe picior, încălţată cu tenişi de culoare gri, tricou alb şi geacă din piele, scurtă, de culoare neagră.     
   
„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112”,
transmit poliţiştii.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 14:54:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro