Naţional

2018-11-08, 14:28:32

Adolescentul găsit împuşcat, la Braşov, era sportiv în echipa de polo juniori/ S-a certat cu părinţii înainte de a lua puşca tatălui său

Poliţiştii din Braşov au stabilit că adolescentul de 17 ani, component al echipei de polo Corona Braşov, s-a sinucis cu arma de vânătoare a tatălui său, după o ceartă cu părinţii în legătură cu rezultatele şcolare şi pregătirea sportivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, Alina Ioana Ivant, adolescentul găsit împuşcat avusese, înainte, o discuţie aprinsă cu părinţii.

„Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit faptul că tânărul avea 17 ani, iar pe fondul unor discuţii contradictorii cu părinţii săi, pe tema rezultatelor la învăţătură şi a pregătirii sportive, a luat arma de vânătoare a tatălui şi s-ar fi împuşcat mortal în cap, în zona parietală stângă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medicină Legală Braşov, în vederea efectuării necropsiei”, a spus Alina Maria Ivant.
 
Adolescentul ar fi fost acasă doar cu mama, iar tatăl tocmai ajungea în momentul producerii tragediei.

Tânărul care s-a împuşcat miercuri seara era component al lotului de polo juniori în echipa Corona Braşov.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În prezent, poliţişti din cadrul Serviciu Arme şi Muniţii fac verificări pentru stabilirea legalităţii deţinerii armei şi armamentului şi condiţiile de depozitare a acestora.

Sursa: mediafax.roComentarii

Redacţia

2018-11-08 14:28:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...