Sănătate

2019-08-18, 14:15:04

Sute de solicitări, la Ambulanța Olt. Medic: "Au predominat agresiunile, pe fondul consumului de alcool "

Sute de olteni au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate în minivacanța de Sfânta Maria. Adresabilitatea a crescut, vineri fiind înregistrate peste 170 de solicitări.

Medicii spun că mai mulți olteni au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, după ce aceștia au fost implicați în scandaluri. Totul s-a întâmplat din cauza consumului excesiv de alcool.

"Adresabilitatea a crescut zilele acestea. Vineri, am avut 170 de solicitări, iar sâmbătă 132. Au predominat agresiunile, am avut căzuți în stradă. Totul s-a întâmplat din cauza consumului excesiv de alcool. În noaptea de 15 august am avut doar consumatori de alcool. Nu a fost niciun caz medical în această noapte", a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, medicul Marian Furtună.

Comentarii

Redacţia

2019-08-18 14:15:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...