Politică

2020-11-25, 15:25:13

Adrian Chesnoiu: Pe 6 decembrie alegem PSD, pentru modernizarea agriculturii

Candidatul PSD Olt la Camera Deputaţilor, Adrian Chesnoiu, spune că agricultura românească are nevoie de continuarea Programului de reabilitare a sistemului naţional de irigaţii.

Totodată, social-democratul arată că agricultorii au nevoie de măsuri care să le asigure continuitate.

„Partidul Social Democrat a poziționat întotdeauna agricultura printre domeniile strategice, aceasta fiind cea care ne asigură securitatea alimentară a populației.
Una dintre prioritățile noastre este să continuăm investițiile prin care să dezvoltăm infrastructura de irigații, suport pentru activitatea din fiecare an a fermierilor români. În ultimii ani, mai mult ca oricând, seceta, pentru agricultorii români, a fost în multe zone din țară principalul inamic. Trebuie să asigurăm continuitate și să implementăm soluții pentru a fructifica potențialul  real al României în acest sector, concomitent cu revitalizarea zonelor rurale prin programe de investiții”,
a afirmat Adrian Chesnoiu.

Social-democraţii îşi asumă că vor mări suprafeţele irigate la trei milioane de hectare, prin finalizarea reabilitării sistemului naţional de irigaţii.

„Luptăm cu provocările naturii prin: finalizarea Programului de reabilitare a sistemului național de irigații și  mărirea suprafețelor irigate până la 3 milioane hectare. Împreună se poate să continuăm ce am făcut bine! Pe 6 decembrie alegem PSD, pentru modernizarea agriculturii!”, a conchis Chesnoiu.

Comentarii

Redacţia

2020-11-25 15:25:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...