Sport

2020-02-27, 10:22:39

Adrian Dulcea, după amicalul cu CSM Slatina: „Un joc bun de pregătire, am văzut exact lucrurile care nu merg”

Unirea Bascov, una dintre echipele imprevizibile ale seriei Ligii a III-a, a fost adversara grupării CSM Slatina în penultimul test înaintea începerii returului. Echipa slătineană s-a impus cu 4-1, după o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0. Antrenorul formaţiei argeşene, Adrian Dulcea, a precizat că testul a fost util pentru echipa sa, iar totodată a scos la iveală problemele care mai sunt de pus la punct.

Unirea Bascov, partenerea de joc a echipei CSM Slatina în penultimul amical al perioadei de pregătire, a rezistat o repriză în testul cu CSM Slatina, pierdut cu 4-1, toate golurile fiind marcate în actul secund. Antrenorul formaţiei argeşene, Adrian Dulcea, s-a arătat îngrijorat după meci, fiind nemulţumit de faptul că jocul încă nu se ridică la nivelul aşteptărilor.

„Un joc bun de pregătire, în care am văzut exact lucrurile care nu merg, împotriva unei echipe bune, care cu siguranţă se va lupta pentru câştigarea campionatului. E clar că este un test bun, încercăm să punem la punct lucrurile care nu merg, iar în ultimul amical sperăm să reglăm anumite aspecte”, a declarat Adrian Dulcea, după amicalul cu CSM Slatina.

Cât priveşte obiectivul echipei Unirea Bascov, antrenorul argeşenilor îşi doreşte o clasare în primele patru echipe. La jumătatea sezonului, gruparea pregătită de Adrian Dulcea se află pe locul şapte în clasamentul seriei Ligii a III-a.

„Vom încerca să ne aflăm acolo în faţa, undeva în primele patru, sperăm să şi reuşim, deocamdată avem multe lucruri de pus la punct pentru a ajunge în zona respectivă. Avem o echipă foarte tânără, trebuie să muncim, să ne organizăm, ne lipseşte încă omogenitatea, plus că astăzi am văzut şi unele probleme fizice”, a mai spus Dulcea.

Comentarii

Redacţia

2020-02-27 10:22:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...