Sport

2019-08-08, 13:25:25

Adrian Dulcea, după amicalul de pe Stadionul 1 Mai: „CSM Slatina a adus jucători de valoare, cu experienţă în primele ligi”

CSM Slatina s-a impus cu 3-0 în amicalul cu Unirea Bascov, formaţie pregătită de fostul fotbalist Adrian Dulcea, la capătul unui joc în care ambii antrenori au rulat întreg lotul aflat la dispoziţie. Tânărul tehnician al echipei argeşene consideră gruparea slătineană una dintre formaţiile bune ale Ligii a III-a, însă, totodată, acesta consideră ca la fel ca în echipa sa, este nevoie de răbdare până când relaţiile de joc se vor omogeniza.

Antrenorul echipei Unirea Bascov, Adrian Dulcea, nu s-a arătat îngrijorat după înfrângerea cu 3-0 înregistrată în amicalul cu CSM Slatina. Acesta spune că în echipa sa s-au produs multe schimbări, iar pentru ca jocul să se ridice la nivelul aşteptărilor este nevoie de muncă şi răbdare.

Am schimbat undeva la 70% echipa, faţă de anul trecut, am întinerit mult lotul, este clar că odată cu schimbările suferim prin prisma relaţiilor de joc, a omogenităţii, avem mult de lucru. Nu sunt îngrijorat, este hotărârea mea de a juca cu o echipă mult întinerită, dar asta presupune multă muncă, răbdare, rezultatele nu pot apărea imediat. Am avut un nucleu care a mers bine doi ani, am promovat la Liga a III-a, am avut evoluţii bune sezonul recent încheiat, în momentul în care survine o schimbare e clar că trebuie să ne încărcăm cu multă răbdare”, a declarat antrenorul echipei Unirea Bascov, Adrian Dulcea.

Antrenorul echipei argeşene, Adrian Dulcea, vede CSM Slatina printre favoritele Ligii a III-a, însă, spune acesta, este nevoie de timp până ce rezultatele încep să apară. 

Slatina a adus plusvaloare, sunt jucători cu ştate vechi în primele ligi ale fotbalului românesc, iar în momentul în care aduci jucători cu experienţă vor apărea şi rezultate. Cred că e o discuţie asemănătoare, sunt sigur că Mihăiţă (n. red. Mihai Ianovschi) ştie ce are de făcut, dar are nevoie de tot sprijinul, rezultatele nu pot apărea peste noapte. Au trecut trei săptămâni de pregătire, e clar că trebuie muncit mult. Nu poţi să ai o echipă omogenă, relaţii de joc bine puse la punct într-un timp atât de scurt, pentru că a fost perioadă de acumulări fizice, în niciun caz perioadă de muncă tehnico-tactică. Aşa că, prima dată să aşteptăm să ne încărcăm bine bateriile, să avem cunoştinţe vaste tehnico-tactic, iar după aceea vor veni şi rezultatele”, a conchis Adrian Dulcea.

CSM Slatina va întâlni Unirea Bascov şi în meciurile oficiale. Chiar dacă FRF nu a stabilit, deocamdată, componenţa seriilor,  formaţiile din Olt au evoluat tot timpul în aceeaşi serie cu cele din Argeş. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-08 13:25:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...