Eveniment

2018-03-13, 15:48:20

Adrian Ştefan a dispărut de acasă

Adrian Ştefan, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Slatina, este căutat de poliţişti după ce a fost dat dispărut de mama sa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că bărbatul în vârstă de 43 de ani, a plecat de acasă, încă din luna septembrie, şi nu a mai revenit nici până acum.

„La data de 25 septembrie 2017 , Ioana Ștefan din municipiul Slatina, a sesizat că fiul său, Ștefan Adrian, în vârstă de 43 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Semnalmente: 1,65 metri, constituţie astenică, păr șaten tuns normal, început de calviție,față ovală, purta barbă și mustață neîngrijite. Nu se cunosc obiectele vestimentare purtate de acesta la data dispariției.Comentarii

Redacţia

2018-03-13 15:48:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...