Actualitate

2019-12-06, 11:42:37

Afaceriştii din judeţ, întâlnire cu reprezentanţii Fiscului oltean. Contribuabilii, învăţaţi cum să scape de datorii

Afaceriştii olteni vor primi clarificări privind aplicarea unitară a noutăţilor legislative fiscale. Întâlnirea este programată pentru marţi, 10 decembrie.

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt va organiza la sediul instituţiei din Slatina, de pe strada Arcului, marţi, 10 decembrie, de la ora 11.00, o întâlnire dedicată contribuabililor şi mediului de afaceri pentru a oferi clarificări şi îndrumări privind facilităţi fiscale constând în anularea unor obligaţii fiscale accesorii, aşa cum prevede Ordonanţa Guvernului 6 din acest an, sau pentru anularea obligaţiilor de plată accesorii.

Totodată, se va discuta despre serviciile electronice oferite de ANAF, despre modul cum pot depune declaraţiile online.

Specialiştii Fiscului oltean vor mai aborda următoarele teme: modalitatea de calcul a rezultatului fiscal (reguli generale, înregistrarea cheltuielilor şi amortizării), prezentare cazuri întâlnite în practică, modalitatea de calcul şi de plată a impozitului pe veniturile realizate din investiţii, prezentare cazuri întâlnite în practică, aspecte cu privire la taxa pe valoare adăugată (înregistrarea în scopuri de TVA, decontul de TVA, evidenţa operaţiunilor, sfera de aplicare a dreptului de deducere, limitări speciale ale dreptului de deducere, condiţii de exercitare a dreptului de deducere, ajustarea taxei).

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot înscrie prin intermediul “Formularului de contact” de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.

Comentarii

Redacţia

2019-12-06 11:42:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...