Actualitate

2019-08-05, 12:20:00

Afaceriştii din judeţ, întâlnire cu reprezentanţii Fisculului oltean. Despre ce vor discuta

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează, miercuri, de la ora 11.00, la sediul instituţiei din Slatina, o întâlnire cu contribuabilii din judeţ, dar şi cu oamenii de afaceri.

Aceştia vor primi clarificări despre procedura de mediere. Totodată, li se va explica cum pot vizualiza online extrasul de cont de la Trezorerie, vor primi noi informaţii despre serviciile electronice oferite de ANAF, despre avantajele utilizării serviciilor electronice, dar şi despre modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link : https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal’’, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”.
   

Comentarii

Redacţia

2019-08-05 12:20:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...