Sport

2019-06-03, 15:09:06

AJF Olt a început premierea câştigătoarelor din Liga a V-a. Şoimii Drăghiceni, campioana seriei a III-a

Şoimii Drăghiceni este echipa care a câştigat seria a III-a a Ligii a V-a în judeţul Olt. Preşedintele AJF Olt, George Constantinescu, le-a înmânat duminică, 2 iunie, medaliile, diplomele şi cupa, dar şi mingi de fotbal şi un rând complet de echipament sportiv jucătorilor de la Drăghiceni.

AJF Olt continuă premierile câştigătoarelor competiţiilor pe care le organizează. Şoimii Drăghiceni, echipă pregătită de Dumitru Bica, este campioana seriei a III-a a Ligii a V-a. Câştigătoarea seriei a primit din partea AJF Olt mingi de fotbal, un rând complet de echipament sportiv, cupa de campioană, dar şi medalii şi diplome.

Şoimii Drăghiceni a câştigat seria a III-a cu 36 de puncte acumulate, la o diferenţă de doar trei puncte faţă de principala urmăritoare, Olteţul Fălcoiu.

AJF Olt va continua premierile pe măsura încheierii competiţiei în celelalte serii, ultimul eşalon fotbalistic judeţean fiind împărţit în patru serii, în funcţie de criteriile geografice.

Comentarii

Redacţia

2019-06-03 15:09:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...