Social

2021-09-24, 12:08:11

AJOFM Olt organizează, în luna octombrie, patru cursuri de formare profesională

Patru programe de formare profesională vor începe în luna octombrie, la nivel judeţean, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional. Cursurile sunt în meseriile cerute pe piaţa muncii, cum ar fi ajutor de bucătar, barman, frizer, îngrijitoare copil.

La nivel judeţean, în luna octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt îşi propune să organizeze trei programe de formare profesională pentru 56 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. 

Principalele meserii\ocupaţii, în funcţie de numărul de participanţi, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru şomeri în luna septembrie 2021 sunt:

- ajutor de bucatar -14,

- barman -14,

- frizer -14,

- îngrijitoare copil – 14.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor. 

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, str. Dinu Lipatti, nr.48, tel.0249/413099.


Comentarii

Redacţia

2021-09-24 12:08:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...