Social

2019-03-15, 14:32:27

Ajutoare de urgenţă în valoare de 27.500 de lei, în prag de Paşte, pentru şapte familii din judeţul Olt

Şapte familii din judeţul Olt primesc ajutoare de urgenţă în prag de Sărbători. Guvernul a alocat judeţului Olt, în urma anchetelor sociale realizate de Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, suma de 27.500 de lei. Banii vor ajunge la cinci persoane grav bolnave, la o familie căreia i-a luat foc casa şi la o alta ce locuieşte în condiţii improprii.

O nouă serie de ajutoare de urgenţă acordate de Guvern ajung şi în judeţul Olt. Şapte familii sau persoane singure din judeţul nostru vor primi ajutoare de urgenţă de la Guvern în valoare totală de 27.500 de lei. Este vorba despre o familie care va primi 7.000 de lei pentru a-şi reface casa, distrusă în urma unui incendiu, în timp ce o altă familie ce locuieşte în condiţii improprii va primi suma de 1.500 de lei. Ceilalţi bani vor ajunge la cinci persoane bolnave grav, care au nevoie de intervenţii chirurgicale.

Beneficiarii ajutoarelor de urgenţă au fost identificaţi pe baza anchetelor sociale realizate de Agenţia pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. 

Guvernul acordă astfel de ajutoare familiilor sau persoanelor care se află în situaţii dificile din cauza calamităţilor naturale, incendiilor, accidentelor, precum şi alte situaţii cum ar fi starea precară de sănătate. 

Ajutoarele de urgenţă nu sunt supuse impozitului pe venit şi nu se iau în considerare la stabilirea altor drepuri de asistenţă socială acordate de stat. 


Comentarii

Redacţia

2019-03-15 14:32:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...