Sport

2019-12-05, 14:24:24

Alexandru Capătă nu va mai continua, din retur, la CSM Slatina

Atacantul arădean Alexandru Capătă s-a despărţit de CSM Slatina. Acesta a marcat, în această primă parte a sezonului, cinci goluri, trei dintre ele fiind reuşite în victoria cu 8-0 de pe terenul echipei Tractorul Cetate. Decizia a fost luată de „vârful” de 28 de ani, rezilierea făcându-se pe cale amiabilă.

CSM Slatina nu va mai conta, în retur, pe serviciile atacantului Alexandru Capătă. Fotbalistul sosit, în vară, de la Lunca Teuz Cermei s-a despărţit, de comun acord cu oficialii clubului, de echipa slătineană.

„Alexandru Capătă şi-a exprimat dorinţa, din motive personale, de a pleca. Îi mulţumim pentru activitatea depusă în cadrul echipei şi îi urăm mult succes în carieră”,
a precizat directorul sportiv al echipei CSM Slatina, Cristian Scheau.

Titular, în ultimele meciuri, în atacul echipei CSM Slatina a fost Marian Vlada, jucător care a venit după începerea campionatului, dar care s-a integrat repede, fiind al doilea marcator al echipei. Cel mai probabil, postul va fi întărit în această iarnă, având în vedere despărţirea de Alexandru Capătă.

Comentarii

Redacţia

2019-12-05 14:24:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...