Sport

2020-03-09, 11:22:51

Alin Bondar, antrenor U. Cluj: „Nu plecăm pe picior de egalitate în niciun meci”

Echipă cu tradiţie în handbalul românesc, U. Cluj se zbate de câţiva ani în zona inferioară a clasamentului. După plecarea experimentatei Ani Senocico, echipa pregătită de Alin Bondar a arătat mai rău de la meci, la meci. Echipa ardeleană a arătat neputinţă în jocul cu CSM Slatina, gruparea slătineană impunându-se fără emoţii prea mari, scor 31-27. Cele mai multe goluri pentru Cluj au fost marcate de Florina Chintoan, care după meci a izbucnit în lacrimi.

Aflată la mare luptă cu Slobozia şi Rapid, pentru evitarea singurului loc care retrogradează direct în acest an, U. Cluj îşi punea mari speranţe în meciul cu CSM Slatina. Gruparea pregătită de Victorina Bora şi-a respectat statutul de favorită, chiar dacă nu a reuşit unul dintre cele mai bune meciuri, existând multe momente de relaxare pe parcursul jocului. Cu toate acestea, slătinencele s-au impus, scor 31-27.

Tehnicianul formaţiei U. Cluj, Alin Bondar, a declarat, după meci, că rezultatul era oarecum previzibil,  având în vedere faptul că jucătoarele foarte tinere din lot nu se pot ridica la pretenţiile Ligii Naţionale.

„Am întâlnit o echipă care a condus meciul de la început, până la final. Din păcate, noi greşim foarte mult la finalizare, am avut foarte multe situaţii ratate de unu la unu, plus foarte multe mingi scăpate, ceea ce le-a facilitat adversarelor noastre un atac rapid. Le-am făcut cadou multe mingi. Suntem echipa cu cel mai mic buget din Liga Naţională, avem foarte multe jucătoare tinere, nu este uşor să joci, pentru că este o lipsă mare de experienţă. Noi nu plecăm pe picior de egalitate la niciun meci. Încercăm să ne menţinem în prima ligă, sperăm să şi reuşim”,
a precizat antrenorul echipei U. Cluj.

După meciul cu Slatina, cea mai experimentată handbalistă din echipa Clujului, pivotul Florina Chintoan, a izbucnit în lacrimi, dezamăgită de neputinţa colegelor sale.

„Cum să nu fie dezamăgită Chintoan, din moment ce ea dă totul pe teren şi se bate de la început până la sfârşit, iar alte jucătoare mai tinere nu pot să aibă atitudinea şi implicarea ei, e normal să fie dezamăgită. Pe bună dreptate”, a precizat antrenorul formaţiei clujene.

Comentarii

Redacţia

2020-03-09 11:22:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...