Sport

2019-08-12, 10:57:54

Alin Pînzaru, antrenorul echipei CSM Alexandria: „O partidă contra unei echipe bune, care se anunţă cu pretenţii la primele locuri”

CSM Slatina a susţinut sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai” penultimul amical înaintea debutului în Liga a III-a, în compania colegei de serie CSM Alexandria. Slătinenii s-au impus cu 2-0, prin golurile marcate de Alexandru Capătă şi Daniel Turlea. Antrenorul echipei teleormănene, Alin Pînzaru, consideră Slatina una dintre echipele cu pretenţii la primele locuri în noul sezon ce va începe pe 23 august.

CSM Alexandria, formaţie ce în stagiunea precedentă a terminat pe locul patru în clasamentul seriei a III-a a Ligii a III-a a fost adversara grupării slătinene într-un joc de verificare disputat sâmbătă, pe Stadionul „1 Mai”. Slătinenii s-au impus cu 2-0, bifând astfel al doilea meci consecutiv fără gol primit. Antrenorul echipei CSM Alexandria, Alin Pînzaru, vede gruparea slătineană drept favorită la primele locuri în noul sezon.

O partidă de verificare contra unei echipe bune, care se anunţă cu pretenţii la poziţiile din faţă. Noi încercăm să ne găsim un prim unsprezece şi un ritm adecvat pentru începutul campionatului. În ultimele trei sezoane echipa noastră a obţinut un loc trei, un loc patru, un loc doi, tot timpul am cochetat cu poziţiile din faţa, cu siguranţă încercăm să depăşim aceste poziţii. Nu emitem pretenţii de promovare, în schimb ne dorim o clasare apropiată de podium şi cu siguranţă avem puterea să o obţinem”, a declarat Alin Pînzaru, după amicalul cu CSM Slatina.

Cât priveşte seria, Alin Pînzaru este de părere că sezonul va fi unul interesant, echipele fiind echilibrate valoric.

E o serie echilibrată. Ca o comparaţie cu seria I, anul trecut am fost antrenor la Galaţi, este o serie în care se joacă orice meci, sunt jucători din zona Bucureştiului, Piteştiului, care au calitate şi sunt preocupaţi de joc, iar când întâlnim şi condiţii de genul acesta, cum sunt la Slatina, şi-e mai mare dragul să joci. Echipe bune şi o serie interesantă”, a mai spus antrenorul echipei CSM Alexandria, Alin Pînzaru.


Comentarii

Redacţia

2019-08-12 10:57:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...