Comentariul Gazetei

2016-12-12, 15:11:57

Alina Gorghiu, ieşire pe uşa din dos!

PSD a bătut rău PNL! Eşecul a fost usturător pentru şefa liberalilor Alina Gorghiu, care mai avea puţin şi plângea în direct imediat după aflarea rezultatelor. Românii au ales programul coerent, salarii şi pensii mai mari şi scăderea TVA. Sunt convinsă că au dat un vot de încredere PSD din motive economice, gândindu-se că le-ar sta bine cu bani în plus în buzunare atunci când merg să facă cumpărături în supermarketuri.


Liberalii nu au ieşit în faţă cu nimic coerent, cu nicio măsură, cu niciun program clar. Aceştia au spus doar că programul PSD nu este sustenabil! Alina Gorghiu a vorbit ori de câte ori a avut ocazia despre rivalii PSD-işti, despre problemele lor penale. Or o regulă de bun simţ spune foarte clar că este foarte bine să vorbeşte doar despre tine şi nu despre ceea ce a făcut sau va face rivalul tău. În ciuda trăsăturilor ei fizice rafinate, a ţinutei tot timpul exemplare, Gorghiu s-a dedat unei campanii murdare. Chiar agresivă! Dragnea a părut calm, a afişat o oarecare maturitate, a părut aşezat! Cei doi lideri au fost chiar în antiteză sau cel puţin aşa i-am perceput eu, iar românii au dat credit grupării ce este condusă de teleormănean! 


Chiar am fost amuzată când am văzut topul greşelilor făcute de PNL, în frunte fiind discursul „de lemn” al preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi parlamentările interminabile ale Alinei Gorghiu la adresa oamenilor politici ai PSD-ului. Acest gen de a face politică a fost sancţionat de români, care au înţeles că perioada sterilă din ultimul timp trebuie să ia sfârşit.


Românii nu au putut asocia guvernului tehnocrat, în frunte cu Dacian Cioloş, nicio măsură economică care să le aducă bunăstare! Aşa că de ce să mai prelungească calvarul!? Catastrofa înregistrată la alegerile parlamentare de către PNL nu a fost întâmplătoare, oamenii vor să trăiască mai bine, vor progresul.


După înfrângerea categorică, Alina Gorghiu şi-a depus mandatul! Nu a mai avut vorbele la ea, de această dată. A vorbit puţin, tot despre PSD! A rămas practic mută în faţa alegerilor făcute de românii care au ieşit duminică la urne. A rostit sec doar câteva cuvinte, a vorbit despre opoziţia pe care o va face PNL în Parlament. A plecat mâncând pământul, spunând că nu va răspunde la întrebările jurnaliştilor. Astfel, Alina Gorghiu iese pe uşa din dos, gestul liderului PNL fiind unul firesc! Cel mai probabil va fi urmat şi de alte demisii atât la nivel central, cât şi local.


Sunt curioasă ce va face Dacian Cioloş, care va fi poziţia sa, cum se va încheia aventura sa politică! Cel mai mult aştept, însă, ieşirea publică a preşedintelui Klaus Iohannis! Cum o mai dă oare neamţul acum?!
 

Comentarii

Redacţia

2016-12-12 15:11:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro