Naţional

2019-07-22, 11:09:19

Altercaţie într-un local din Craiova, administratorul fiind lovit de un bărbat care nu fusese lăsat să intre

O altercaţie a avut loc, duminică dimineaţă, într-un local din Craiova, după ce administratorul acestuia a fost lovit de un bărbat care nu fusese lăsat să intre în interior. Ulterior, persoane din anturajul bărbatului respectiv au distrus bunuri de pe terasa localului.

Poliţiştii au fost sesizaţi, duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, de producerea unei altercaţii într-un local din Craiova.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bărbat, de 35 de ani, din Craiova, pentru faptul că nu a fost lăsat să intre in local, i-a aplicat o lovitură, cu capul în zona feţei, administratorului locului respectiv. Ulterior persoane din anturajul acestui barbat au distrus bunuri pe terasa localului. Poliţistii desfăşoară activităţi pentru identificarea tuturor participanţilor la altercaţie şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate”,
au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Sursa: news.ro


Comentarii

Redacţia

2019-07-22 11:09:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...