Actualitate

2020-07-05, 13:31:04

Alţi doi muncitori de la TMK Artrom, confirmaţi cu noul coronavirus

Creşte numărul îmbolnăvirilor la TMK Artrom, după ce zilele trecute opt muncitori au fost confirmaţi cu noul coronavirus. Printre cazurile raportate, astăzi, se numără alţi doi muncitori de la TMK Slatina. Cu cele două îmbolnăviri, numărul persoanelor confirmate în focarul din cadrul societăţii slătinene a ajuns la 10. De asemenea, în izolare la domiciliu se află alţi zeci de muncitori, contacţi direcţi ai cazurilor confirmate.

Printre îmbolnăvirile raportate duminică se află alţi doi muncitori de la TMK Artrom, astfel că numărul persoanelor confirmate pozitiv, în cadrul fabricii de pe platforma industrială a ajuns la 10. 

Potrivit datelor DSP Olt, numărul persoanelor confirmate pozitiv, de la începutul pandemiei, a ajuns la 280. Dintre acestea, 157 au fost declarate vindecate şi externate, iar alte 108 se află în spital.

Mai mult, printre cazurile noi, înregistrate în ultimele 24 de ore, se mai află două cadre medicale de la SJU Slatina, dar şi şase persoane care s-au prezentat cu simptomatologie sau care sunt contacţi de familie ai persoanelor pozitivate zilele trecute. 


Comentarii

Redacţia

2020-07-05 13:31:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...