Eveniment

2019-06-11, 14:43:11

Amendă în cazul vopselei roşii vărsate pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina. Produsul era transportat de o firmă de curierat

Societatea comercială care deţine autoutilitara din care, luni seara, s-a vărsat pe bulevardul A.I. Cuza din Slatina vopsea roşie, a fost identificată şi amendată de poliţişti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că este vorba despre o societate comercială cu sediul în comuna olteană Teslui, iar vopseaua respectivă este folosită în industria papetăriei. Mai exact este vorba despre o firmă de curierat.

Au fost prelevate mostre din substanţa respectivă despre care autorităţile spun că nu este toxică.

Firma transportatoare a fost sancționată conform prevederilor Legii 61/1991, republicată, cu amendă contravențională în valoare de 200 de lei.

„În urma verificărilor efectuate, a fost identificată autoutilitara din care s-a scurs substanța respectivă, aceasta aparținând unei societăți comerciale cu sediul în comuna Teslui, judetul Olt. Totodată, polițiștii au stabilit că, la efectuarea virajului la dreapta, în autoutilitara respectivă s-a vărsat accidental o găleată cu vopsea roșie, folosită în industria papetariei, care nu este toxică, aceasta ajungând accidental pe carosabil. De la fața locului au fost prelevate mostre din substanță, urmând ca autoritățile competente să stabilească compoziția sa”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

O substanță de culoare roșie a fost împrăștiată, luni după-amiază, pe un tronson al bulevardului A.I. Cuza din Slatina. Este vorba despre vopsea care a căzut dintr-o autoutilitară, aflată în mers. În plus, ploaia a ajutat la răspândirea vopselei pe tot asfaltul.

Circulația a fost oprită în zonă, pompierii ISU Olt au intervenind pentru spălarea carosabilului, la fața locului fiind prezenți și reprezentanți ai Gărzii de Mediu.  

Comentarii

Redacţia

2019-06-11 14:43:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...