Eveniment

2020-07-04, 15:10:40

Amendă pentru o terasă care nu respecta măsurile anti-COVID

Proprietarul unei terase din Craiova a fost amendat cu 10.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor instituite pe perioada stării de alertă.


Începând de vineri seara, peste 120 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri, dar şi angajaţi ai ITM, DSVSA, DSP şi ANPC Dolj au desfăşurat acţiuni de respectare a măsurilor anti-COVID, în zonele aglomerate ale judeţului.

Acţiunile au vizat centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi mijloacele de transport în comun.

De la începutul acțiunii și până în această dimineață, au fost suplimentate fortele si mijloacele auto din teren, la nivelul județului Dolj, desfasurand activitati pentru prevenirea raspandirii virusului Covid 19, 122 de efective.

Astfel, au fost verificate peste 80 de societăți comerciale,fiind aplicate 62 de sancțiuni contraventionale în valoare de peste 50.000 de lei, pentru nerespectarea normelor la circulația rutieră și pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

"Acțiunile vor continua in acest weekend, in vederea constientizarii tuturor cetatenilor cu privire la necesitatea respectarii masurilor de protectie si distantarii sociale", se arată într-un comunicat remis de IPJ Dolj.

Comentarii

Redacţia

2020-07-04 15:10:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...