Eveniment

2021-05-01, 10:54:25

Amenzi de câte 5.000 de lei pentru patronii unor terase din Vama Veche, în prima zi a minivacanței de Paște și 1 Mai

Patronii unor terase din Vama Veche au fost amendați, vineri, 30 aprilie, cu câte 5.000 de lei fiecare, după ce polițiștii au constatat că permiseseră accesul mai multor clienți decât permit prevederile egale actuale în vigoare.


Astfel, potrivit IPJ Constanța, citat de ctnews.ro, polițiști din cadrul Biroului Vama Veche – 2 Mai, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la trei terase din stațiunea Vama Veche numărul clienților depășea capacitatea admisă de prevederile legale în vigoare, fiind încălcată astfel măsura distanțării fizice între persoane.

Polițiștii constănțeni i-au identificat pe administratorii societăților comerciale în cauză, aceștia fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei fiecare, potrivit Legii 55/2020.

Reprezentanții IPJ Constanța precizează că polițiștii și jandarmii acționează în zonele turistice, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru prevenirea faptelor antisociale.

Comentarii

Redacţia

2021-05-01 10:54:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...