Actualitate

2018-11-08, 16:51:45

Ana are nevoie de sprijinul nostru pentru o copilărie şi o viaţă normale

Ana Radu, o fetiţă din Slatina în vârstă de doar şase ani, are nevoie de bani pentru o operaţie de transplat medular, după ce în urmă cu cinci luni a fost diagnosticată cu o boală cruntă a măduvei osoase - aplazie medulară.

Povestea Anei are şi o parte pozitivă, ea fiind compatibilă cu frăţiorul ei, în vârstă de 10 ani. Cu toate acestea, familia nu îşi poate permite costurile unei astfel de intervenţii chirurgicale, aşa că orice ajutor financiar este binevenit.

„Am aflat în urmă cu cinci luni că este bolnavă. A avut o infecţie urinară. Am mers cu ea la noi la Slatina, de acolo ne-a trimis la Craiova, unde am stat două luni şi am făcut o grămadă de analize, dar nu şi-au dat seama ce este cu exactitate. Apoi am ajuns la Fundeni, unde suntem de trei luni. Şi aici am făcut biopsii şi puncţii medulare. Am încercat tratamente peste tratamente, dar corpul ei nu a răspuns fiind foarte slăbit”, a afirmat mama Anei, Violeta Radu.


Cei care doresc să contribuie pentru Ana o poate face în contul mamei sale, deschis la Banca Transilvania: titular Radu Violeta, RO98BTRLRONCRT0403436801.

Ea are nevoie de 5.000 de euro pentru a putea face curele de chimioterapie de după transplant.

„Operaţia trebuie făcută, joia viitoare, la Spitalul Fundeni. Este nevoie de în jur de 5.000 de euro. S-a născut cu această afecţiune, este moştenită, dar din fericire este compatibilă cu fratele”, a mai spus Violeta Radu.

Reluăm datele contului în care se pot face donaţii:

Banca Transilvania
RO98BTRLRONCRT0403436801
titular Radu Violeta


Comentarii

Redacţia

2018-11-08 16:51:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...