Actualitate

2018-01-08, 13:25:26

Ancheta a ITM Olt, după ce un om din Corabia a murit în timpul serviciului

ITM Olt anchetează modul în care un lucrător comercial din Corabia a murit în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul de 48 de ani a suferit un infarct în timpul programului de lucru, evenimentul nefericit încadrându-se astfel în categoria accidentelor de muncă.

ITM Olt s-a confruntat la finele anului 2017 cu un accident de muncă mortal. Deşi, bărbatul de 48 de ani, lucrător comerical la o societate din Corabia, a murit din cauze patologice, suferind un infarct, ITM Olt a deschis o anchetă pentru a se stabili dacă la mijloc este vorba de un program de lucru supraîncărcat.

„Bărbatul de 48 de ani s-a simţit rău, a fost apelat serviciului 112, însă a intrat în stop cardio-respirator, fiind declarat decesul. Cazul se află în atenţia ITM Olt”, a precizat Bogdan Ţucă, purtător de cuvânt al ITM Olt.

Comentarii

Redacţia

2018-01-08 13:25:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...