Sport

2019-12-05, 15:55:36

Andreea Jifcu, în lotul de perspectivă al României de la „Eurotalents”, un cantonament ce va reuni cei mai buni tenismeni de pe continent la categoria sub 13 ani

Municipiul Buzău găzduieşte „Eurotalents”, un stagiu de pregătire ce va reuni cei mai buni tenismeni din ţări precum Suedia, Olanda, Belgia, Italia, Turcia şi, bineînţeles, România. Cantonamentul este dedicat sportivilor sub 13 ani. Din lotul de perspectivă al României face parte şi sportiva de la CSS Slatina, Andreea Jifcu, care este campioană naţională la categoria 10-11 ani.

Cei mai buni micuţi tenismeni din ţară, cu vârsta de până în 13 ani, vor participa, la Buzău, la „Eurotalents”, un stagiu de pregătire de o săptămână, la care vor lua parte şi sportivi din Turcia, Suedia, Olanda, Belgia şi Italia. Tenismena de la CSS Slatina, Andreea Jifcu, face parte din lotul României care va participa la această pregătire desfăşurată în perioada 1-8 decembrie.

„Este un cantonament rezervat copiilor până în 13 ani, organizat de Federaţia Europeană de Tenis de Masă. Din lotul de perspectivă al României o avem pe Andreea Jifcu, care este campioană la categoria 10-11 ani. Se vor pregăti acolo timp de o săptămână, alturi de cei mai buni copii din Europa”, a precizat antrenorul emerit Petre Arnăutu.

Sportivii din lotul de perspectivă al României:
Iulian Chiriță, Dragoș Bujor, Luca Oprea, Darius Movileanu, Eduard Ionescu, Andrei Istrate, Paul Szilagyi, Horia Ursuț, Bogdan Badea, Andrei Tomica, Rareș Cuesdean, Christian Podar, Patrick Anghel, Alexandru Istrate, Cristina Sîngeorzan, Andreea Jifcu, Serena Jantea, Andreea Băiașu, Alexandra Dicu, Ioana Băiașu, Bianca Mei Roșu, Alesia Sferlea.

Comentarii

Redacţia

2019-12-05 15:55:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...