Comunitate

2019-06-10, 15:49:17

Andrei Iordache revine în fruntea DSP Olt. Bodescu rămâne angajatul instituţiei

După o pauză de aproape o jumătate de an, timp în care a lucrat într-o structură centrală, Andrei Iordache revine în fruntea DSP Olt. Acesta a primit astăzi ordinul de numire temporară pe această funcţie.

Andrei Iordache îl înlocuieşte pe Marius Bodescu în fruntea DSP Olt. Iordache a avut o pauză de câteva luni de la conducerea acestei instituţii, timp în care a fost şef de cabinet al Mihaelei Triculescu, cea care a condus până la începutul lunii ANAF-ul.

„Începând de astăzi am primit ordinul de numire ca director al DSP Olt. Este o numire temporară, până la ocuparea postului prin concurs”, a spus Andrei Iordache.

Marius Bodescu, cel care a fost în fruntea DSP Olt din ianuarie şi până în prezent, va reveni la funcţia anterioară, fiind auditor în cadrul instituţiei.

Comentarii

Redacţia

2019-06-10 15:49:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...