Sport

2019-01-22, 14:01:28

Andrei Neagoe, pe podium la „Cupa RMA”, primul concurs de sală din 2019

În weekend, la Bucureşti, în sala de atletism a Complexului Naţional Sportiv „Lia Manoliu”, s-a desfăşurat primul concurs din anul 2019. Atletul legitimat la CSM Slatina, Andrei Neagoe, s-a clasat pe podium la „Cupa RMA”, trecând al doilea linia de sosire în proba de 60 de metri.

Atleţii legitimaţi la CSM Slatina, Andrei Neagoe şi Daniel Budin, au participat în weekend, la primul concurs de sală din acest an. Cei doi au luat startul la „Cupa RMA”, însă doar Andrei Neagoe a prins podiumul. Atletul clubului slătinean s-a clasat pe locul al doilea în proba de 60 de metri, în timp ce Danil Budin a încheiat concursul pe poziţia a IV-a, tot în proba de 60 de metri.

În perioada 6-7 februarie, atleţii slătineni vor participa la Campionatul Naţional ce se va desfăşurta la Bucureşti. Pe lângă Andrei Neagoe şi Daniel Budin, de la CSM Slatina vor mai participa Marius Şerban, Pavel Nichituş şi Cosmin Dincă, sportivi care au acuzat ceva probleme medicale înaintea acestui prim concurs desfăşurat în acest weekend.


Comentarii

Redacţia

2019-01-22 14:01:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...