Sănătate

2019-09-09, 10:53:53

Angajări masive la Spitalul Slatina. Şase posturi de medic, scoase la concurs

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au scos la concurs şase posturi de medic. Aceşti specialişti vor ajunge pe cinci secţii ale unităţii medicale slătinene.

Astfel, este nevoie de un medic specialist pentru Secţia Chirurgie Generală şi de doi doctori la Anestezie Terapie Intensivă.

Pentru că adresabilitatea a crescut şi tot mai mulţi pacienţi apelează la specialiştii în Chirurgie plastică, estetică şi microchirurgie reconstructivă a fost scos la concurs un post.

Totodată, se încearcă întregirea echipei medicale de pe Secţia Obstetrică-Ginecologie II, fiind nevoie de încă un ginecolog.

Pentru că din această vară, în Corpul Medical a fost montat un aparat de radiologie, mai este nevoie de încă un medic radiolog. La nivelul Spitalului Slatina sunt cinci aparate de radiologie: două sunt în Corpul Central, două în Ambulatoriul de specialitate şi cel nou instalat în Blocul Medical. Unitatea medicală din Slatina mai dispune şi de aparate mobile, cu ajutorul acestora investigaţiile fiind efectuate la patul bolnavilor ce nu se pot deplasa. Pe Secţia de Radiologie a spitalului slătinean sunt încadraţi 12 medici radiologi.

Concursul pentru ocuparea celor şase posturi va fi organizat în cel mult trei luni de la publicarea anunţului în revista de specialitate „Viaţa medicală”.


Comentarii

Redacţia

2019-09-09 10:53:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...