Actualitate

2018-08-08, 10:31:04

Angajaţii DJST Olt au intrat în grevă generală

Angajaţii Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Olt se alătură protestelor de la nivel naţional. Aceştia au intrat, începând de astăzi, în grevă generală, cea mai mare nemulţumire fiind cea legată de diferenţele salariale.

Angajaţii Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Olt au intrat, începând de astăzi, în grevă generală, fiind nemulţumiţi printre altele de salarizarea inechitabilă. 

Atât eu, cât şi colega mea, am decis să intrăm în grevă generală, pentru a fi alături de colegii din ţară. Avem foarte mult de lucru în această perioadă, însă am decis să sistăm orice activitate, pentru că suntem întrutotul de acord cu revendicările de la nivel naţional. Solicităm egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat în plată pentru funcţii similare”, a precizat Gabriela Răduţescu, inspector DJST Olt, membru al Sindicatului Naţional Sport şi Tineret.

Angajaţii spun că, de la declanșarea protestelor, nu s-au făcut progrese în rezolvarea nemulțumirilor celor care muncesc în Sport și Tineret, iar Ministerul nu a inițiat negocieri reale pentru deblocarea situației reclamate.

Angajaţii MTS solicită egalizarea salariilor la nivelul maxim aflat în plată pentru funcţii similare.  De asemenea,  deficitul de personal aduce o supraîncărcarea cu sarcini a angajaţilor. Potrivit spuselor acestora, administratorul este şi mecanic şi fochist şi instalator şi şofer, iar cumulul de funcţii este dus la extrem, făra beneficii salariale. Aceştia mai spun că 70% dintre salariaţi au venituri de 1.300 de lei net fără diferenţiere în funcţie de studii, funcţii, răspundere sau complexitatea muncii.

Reprezentanţii Sindicatului Naţional Sport şi Tineret susţin că vor continua greva generală până la soluţionarea revendicărilor. 


Comentarii

Redacţia

2018-08-08 10:31:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...