Cultură

2018-08-13, 10:24:17

Ansamblul „Muguraşii Brâncovenilor” a câştigat marele premiu la Tulcea

Ansamblul Folcloric „Muguraşii Brâncovenilor” a cucerit marele premiu al Festivalului Concurs Internaţional de Folclor „Peştişorul de Aur”, desfăşurat la Tulcea, weekendul trecut.

Potrivt reprezentanţilor ansamblului, performanţa reuşită la acest festival este unică pentru judeţul Olt.

În acest an, 11 țări au participat la Festivalul Internațional de Folclor „Peștișorul de Aur”. Au urcat pe scenă formaţii din Bulgaria, Ucraina – Cernăuţi şi Khmelnytskyi, Serbia, Slovacia, Italia, Franța, Georgia, Republica Macedonia, Cipru de Nord și Republica Chineză.

Din România au participat concurenți din județele Alba, Arad, Bihor, Botoșani, Dolj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mureș, Sălaj și Vaslui.

Evenimentul a fost organizat de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei”,  în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea, Primăria Tulcea și Consiliul Local Tulcea.

Comentarii

Redacţia

2018-08-13 10:24:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...