Sport

2019-04-19, 12:25:51

Antrenorii de la CSM Slatina, Vasile Sin şi Cristian Stănculeţu, fac parte din corpul tehnic care-i va testa pe viitorii tricolori, în cadrul taberei de selecţie rezervate jucătorilor Under 13

FRF organizează săptămâna viitoare, timp de patru zile, o tabără de selecţie rezervată celor mai buni jucători Under 13 din ţară. Acţiunea ce se va desfăşura la Mogoşoaia va fi coordonată de 10 antrenori, printre care doi de la CSM Slatina. Este vorba despre antrenorul cu portarii Vasile Sin şi Cristian Stănculeţu.

Cei mai buni jucători din ţară născuţi 2006, remarcaţi de antrenorii zonali din cadrul FRF, vor lua parte, începând de luni, la o tabără de selecţie care se va desfăşura, timp de patru zile, la Mogoşoaia. Aproximativ 80 de copii vor fi astfel testaţi fizic şi tehnico-tactic în vederea cooptării în viitor la loturile naţionale.

Selecţia va fi coordonată de zece tehnicieni din ţară, printre ei antrenorul cu portarii de la CSM Slatina, Vasile Sin, şi Cristian Stănculeţu, antrenor în cadrul Centrului de Copii şi Juniori al CSM Slatina.

Acţiunea are drept scop descoperirea celor mai talentaţi jucători din ţară la această categorie de vârstă, care pot face saltul către loturile naţionale de juniori ale României.

Comentarii

Redacţia

2019-04-19 12:25:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...