Economie

2020-03-17, 23:51:38

Anunţ oficial. Fabrica Pirelli din Slatina îşi suspendă temporar activitatea din cauza coronavirusului

Pirelli Slatina anunță suspendarea activității fabricii, în perioada 23-31 martie 2020, în contextul îngrijorărilor recente legate de răspândirea COVID-19, dar și a încetinirii solicitării produselor, pe piața auto.

Reprezentanţii companiei transmit că reluarea activităţii se va face cu un număr cât mai redus de angajaţi.

„În afara măsurilor de prevenție a contaminării cu COVID-19 aplicate deja în interiorul fabricii, Pirelli Slatina anunță că reluarea activității de producție se va face cu un număr cât mai redus de angajați, tocmai pentru a putea garanta standarde cât mai ridicate de protecție a propriilor angajați, asigurând în același timp și furnizarea produselor solicitate. Compania Pirelli va monitoriza constant evoluția situației și este pregătită să intervină cu măsuri suplimentare dacă va fi necesar”, se arată într-un comunicat Pirelli.

Comentarii

Redacţia

2020-03-17 23:51:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...