Publicitate

2020-10-12, 15:20:37

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială Şopârliţa, din comuna Şopârliţa, sat Şopârliţa, str. Căminului, nr. 1, judeţul Olt, titular al proiectului „Realizare instalaţie de stocare şi alimentare cu gaze petroliere lichefiate (GPL) pentru alimentarea a patru centrale termice de 36, 45, 90 şi 114 KW şi o maşină de gătit (aragaz) cu două stocatoare de 5.000 l”, anunţă publicul interest asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Olt, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Şopârliţa, sat Şopârliţa, str. Căminului, nr. 1, judeţul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Olt, din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul interest poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

 

Comentarii

Redacţia

2020-10-12 15:20:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...