Publicitate

2020-01-13, 12:51:00

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC TEHNOSTRADE SRL, titular al proiectului „AMPLASARE STAŢIE DE BETOANE MOBILĂ”, anunţă publicul asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Olt, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului şi de evaluare adecvată pentru proiectul „AMPLASARE STAŢIE DE BETOANE MOBILĂ”, propus a fi amplasat în comuna Slătioara, judeţul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Olt, din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, în zilele de luni-vineri, între orele 9.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ în mass-media.

Comentarii

Redacţia

2020-01-13 12:51:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...