Publicitate

2020-02-12, 13:09:48

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC TEHNOSTRADE SRL, cu sediul în Bacău, b-dul Unirii, nr. 77, jud. Bacău, titular al proiectului „AMPLASARE STAŢIE DE BETOANE MOBILĂ”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „AMPLASARE STAŢIE DE BETOANE MOBILĂ”, propus a fi amplasat în comuna Slătioara, jud. Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Olt, din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Comentarii

Redacţia

2020-02-12 13:09:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...