Publicitate

2020-10-19, 10:42:57

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC TEHNOSTRADE SRL, titular al proiectului „AMENAJARE GROAPĂ DE ÎMPRUMUT ÎN COMUNA SLĂTIOARA, JUDEŢUL OLT, PENTRU DRUMUL EXPRES CRAIOVA-PITEŞTI”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Olt, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „AMENAJARE GROAPĂ DE ÎMPRUMUT ÎN COMUNA SLĂTIOARA, JUDEŢUL OLT, PENTRU DRUMUL EXPRES CRAIOVA-PITEŞTI”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Slătioara, T 54, P1/2/152, judeţul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Olt, din Slatina, str. Ion Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, în zilele de luni-vineri, între orele 8.00-14.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-10-19 10:42:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...