Publicitate

2019-11-13, 13:57:36

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

OUAI FERMA OLT, titular al proiectului MODERNIZARE ÎNFRASTRUCTURĂ SECUNDARĂ OUAI FERMA OLT, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul MODERNIZARE INFRASTRUCTURĂ SECUNDARĂ OUAI FERMA OLT, propus a fi amplasat în oraş Piatra-Olt, comuna Brâncoveni, judeţul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului APM Olt, din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Comentarii

Redacţia

2019-11-13 13:57:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...