Publicitate

2019-06-14, 10:27:26

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

SC INDUSTRIAL TRANS COCS SRL, titular al proiectului CONSTRUIRE SPAŢIU PRODUCŢIE, SPAŢIU DEPOZITARE ŞI SCHIMBARE DESTINAŢIE DIN MANSARDĂ ÎN POD, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul CONSTRUIRE SPAŢIU PRODUCŢIE, SPAŢIU DEPOZITARE ŞI SCHIMBARE DESTINAŢIE DIN MANSARDĂ ÎN POD, propus a fi amplasat în Slatina, str. Cireaşov, nr. 38A, jud. Olt.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, APM Olt, din Slatina, str. I. Moroşanu, nr. 3, judeţul Olt, precum şi la următoarea adresă de internet http://www.apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Comentarii

Redacţia

2019-06-14 10:27:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...