Eveniment

2019-10-20, 14:29:09

Aparat din Parcul Tineretului din Slatina, distrus

După ce, în urmă cu mai multe săptămâni, au fost rupte tribunele şi gardurile terenului multifuncţional din Parcul Tineretului, acum a fost distrus un aparat de fitness.

Distrugerile ar fi fost făcute, sâmbătă dimineaţa. Se pare că aparatul a fost desfăcut de una sau mai multe persoane, iar componentele au fost lăsate în apropiere.


Zona este supravegheată video și este posibil ca unele dintre camere să fi surprins momentul actului de vandalism.

Inaugurat la sfârșitul lunii august, Parcul Tineretului, care se întinde pe o suprafață de 35.800 de metri pătrați și care a costat peste 13 milioane de lei, a devenit imediat principala zonă de agrement preferată de public.

Parcul, cu aproape 400 de arbori, a fost dotat cu locuri de joacă, grupuri sanitare, pistă de tartan pentru alergat, bănci, iluminat arhitectural și pietonal, dar şi un teren sportiv multifuncțional. Din primăvara viitoare, în parc va funcționa și o cafenea.

Comentarii

Redacţia

2019-10-20 14:29:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...