Sănătate

2020-03-09, 12:49:50

Aparţinătorii celor internaţi în Spitalul Slatina vor putea obţine telefonic informaţii despre pacienţi

Din această dimineaţă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a intrat în carantină. Astfel, au acces în unitatea medicală doar urgenţele şi pacienţii care au bilet de trimitere. Managerul spitalului a luat decizia ca aparţinătorii să poată afla telefonic detalii despre cei internaţi.

Teama de cornoavirus a făcut ca autorităţile centrale să ia măsuri fără precedent. Astfel, în niciun spital din ţară nu mai este permis accesul vizitatorilor până cel puţin pe data de 31 martie.

La Spitalul Slatina s-au instituit deja 15 puncte de pază pentru ca niciun aparţinător să mai intre în unitatea medicală. Pentru a veni în sprijinul bolnavilor şi rudelor acestora, managerul Cătălin Rotea a luat decizia ca prin centrala telefonică a spitalului să se poată oferi informaţii despre starea pacienţilor. 

„Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina va pune la dispoziţia publicului numărul telefonic din centrala spitalului, la care aparţinătorii pot apela pentru a fi dirijaţi către secţii pentru obţinerea de date privind starea de sănătate a pacienţilor internaţi, în condiţiile respectării normelor privind accesul la datele personale. Pentru pacienţii din Terapie Intensivă se vor oferi date despre pacienţii internaţi în intervalul 12.30-13.30, respectiv 19.30-20.30. Numerele de telefon din centrala spitalului, la care se pot da detalii privin pacienţii internaţi sunt 0249.431.703, respectiv 0249.436.129”, a precizat managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea.

Comentarii

Redacţia

2020-03-09 12:49:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...