Social

2021-02-11, 10:18:40

Apel umanitar. O tânără, din Rotunda, diagnosticată cu cancer, are nevoie de 6.000 de euro pentru o şansă la viaţă

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din Rotunda, judeţul Olt, are nevoie de ajutorul nostru, pentru a strânge suma necesară unei intervenţii chirurgicale care poate reprezenta şansa la viaţă. Diagnosticată cu o formă rară de cancer, tânăra, mamă a unui băieţel de doar 8 ani, trebuie să strângă cât mai repede suma de 6.000 de euro pentru a se opera la o clinică din Braşov. Familia a reuşit să strângă aproximativ 11.000 de euro, însă intervenţia se ridică undeva la 17.000 de euro. Oricine poate ajuta cu o sumă cât de mică, care la final poate conta enorm.

O tânără mamă, din comuna Rotunda, are nevoie de ajutor pentru a învinge o boală nemiloasă. Anul trecut, la doar 26 de ani, lumea Marcelei s-a prăbuşit. Diagnosticul medicilor, după mai multe investigaţii în urma durerilor care nu-i dădeau pace, a căzut ca un trăsnet. TUMORA SACRO-ILIACA DR-TUMORA CU CELULE GIGANTE-PT IHC. O formă rară de cancer, care-i macină bazinul. 

Totul a început anul trecut. Durerile erau mai mari de la o zi la alta, însă am crezut că poate m-am lovit, poate m-a tras curentul, dar am ajuns să nu mă mai pot întoarce de pe o parte pe alta sau chiar să nu mă pot ridica din pat. Am dureri foarte mari de bazin, tumora este aproape de coloană, s-a întins pe articulaţii, iar oasele încep să fie măcinate. Am efectuat radioterapie, fără niciun rezultat. Am căutat soluţii, în tot acest timp, iar un medic mi-a recomandat o clinică din Braşov. Mai avem nevoie să strângem 6.000 de euro, pentru a mă putea programa la intervenţia chirurgicală. Este o boală rară, însă mi s-a spus că  pot fi operată”, spune tânăra mamă, care speră să învingă boala pentru a-şi vedea copilul crescând. 

Cei care își doresc și pot s-o ajute pe Marcela să treacă cu bine peste această perioada critică, pot face donații în lei în următorul cont:Titular- Baluță Marcela Banca-ING BANK , IBAN - RO 55 INGB 0000 9999 1058 3397. 


Comentarii

Redacţia

2021-02-11 10:18:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...