Administraţie

2017-04-26, 17:01:04

Aproape 1.800 de autoturisme înmatriculate în judeţul Olt, în primele trei luni ale anului

Aproape 1.800 de autoturisme au fost înmatriculate, în judeţul Olt, în primele trei luni ale acestui an, potrivit Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) din cadrul Instituţiei Prefectului.

Potrivit sursei citate, la sfârşitul trimestrului I al acestui an, fuseseră înmatriculate 1.776 de autoturisme.

„La nivelul judeţului Olt, parcul auto, la sfârşitul anului 2016, era de 107.481 vehicule înmatriculate, iar la sfârşitul trimestrului I al anului 2017 este de 109.257 vehicule înmatriculate”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Olt.

Afluxul mare de solicitări de înmatriculare a autoturismelor către SPCRPCIV a venit după 1 februarie 2017, când a fost scos timbrul de mediu. 2.964 de programări au fost făcute, pe site-ul Prefecturii, de la introducerea aplicaţiei online şi până în prezent. Potrivit portalului, proprietarii de autoturisme au făcut programări inclusiv pentru luna august a acestui an.

Aplicaţia de programare online pentru înmatriculări auto a fost din nou modificată, în sensul suplimentării numărului de poziţii alocate pentru programări, începând cu data de 3 aprilie 2017, cu câte zece locuri în fiecare zi a săptămânii, pentru „Ghişeul nr.2”.

Pentru a preîntâmpina orice evenimente nedorite, la rubrica „Informaţii personale” a fost introdus un nou câmp de completat - „Serie de şasiu” - (număr de identificare).

Instrucţiunile pentru efectuarea unei programări: 1. Se selectează ghişeul; 2.    Se alege data dorită; 3. Se alege ora dorită; 4. Acum sunt active câmpurile pentru datele personale, care vor fi completate. Toate câmpurile sunt obligatorii. 5. Se apasă butonul „Trimite”; 6. Se confirmă/anulează programarea apăsând link-ul primit în mesajul trimis la adresa de e-mail din formular.

Comentarii

Redacţia

2017-04-26 17:01:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro