Social

2021-04-02, 10:38:26

Aproape 50 de bilete de tratament, cu data de plecare în staţiune 6-8 aprilie, sunt puse la dispoziţia pensionarilor olteni

S-a alocat a doua serie de bilete de tratament, din acest an, pensionarilor din judeţul Olt. Astfel, vârstnicii care au nevoie de recuperare pot opta pentru staţiunile Bala, Olăneşti, Amara, Buziaş şi Moneasa. Plecarea în staţiune este programată în perioada 6-8 aprilie.

Casa Judeţeană de Pensii Olt a afişat lista cu beneficiarii biletelor de tratament din cadrul seriei a II-a. Tichetele au data de plecare în staţiune în perioada 6-8 aprilie şi sunt repartizate astfel: Bala (29 de bilete), Olăneşti (5 bilete), Amara (7 bilete), Buziaş (4 bilete), Moneasa (2 bilete). 

Pentru un sejur, care include cazare, masă şi proceduri de tratament, pensionarii achită jumătate din cuantumul pensiei. 

Din cauza măsurilor stricte de protecție pe care unitățile de cazare au fost obligate să le implementeze în condiţii de pandemie, beneficiarii biletelor de tratament trebuie să contacteze hotelul, telefonic sau prin email, pentru a se stabili ora de sosire și de plecare. Lista cu datele de contact ale unităților hoteliere se poate găsi pe site-ul Casei Județene de Pensii Olt, www.cjpolt.ro.


Comentarii

Redacţia

2021-04-02 10:38:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...