Sănătate

2020-01-06, 12:43:05

Aproape 500 de furnizori de servicii medicale au încheiat acte adiţionale cu CAS Olt. 23 de stomatologi pot oferi tratamente gratuite

În vederea asigurării continuității acordării asistenței medicale, CAS Olt a încheiat, în decembrie, 489 de acte adiționale pentru perioada ianuarie 2020 - 31 martie 2020 cu furnizorii care aveau contracte în derulare. Printre ei se află şi 23 de stomatologi, care pot oferi servicii medicale gratuite, dar şi patru funizori de îngrijiri medicale la domiciliu.

La nivelul judeţului, 229 de medici de familie au semnat înţelegeri cu CAS Olt. Când vine vorba de asistența medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile clinice s-au încheiat 31 acte adiționale, pentru specialitățile paraclinice 35 de acte adiționale, dar şi trei noi contracte. 23 de medici stomatologi sunt în relaţie contractuală cu CAS Olt, însă sumele pe care le primesc sunt destul de mici.

S-au mai încheiat nouă acte adiţionale pentru asistenţa medicală de recuperare, patru cu furnizorii de îngrijiri medicale la domiciliu, 71 cu furnizorii de medicamente, un act adițional cu ambulanța privată, 79 acte adiționale cu furnizorii de dispozitive medicale și şapte acte adiționale cu spitalele.


Comentarii

Redacţia

2020-01-06 12:43:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...