Social

2018-10-15, 15:23:18

Aproape 500 de locuri vacante, la bursa organizată pentru absolvenţii care vor să muncească

482 de locuri de muncă, dintre care 24 pentru studii superioare, sunt anunţate înainte cu câteva zile de organizarea evenimentului dedicat absolvenţilor aflaţi în căutarea unui job. Cei interesaţi sunt aşteptaţi vineri, 19 octombrie, cu începere de la ora 9.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din Slatina, şi la sediul Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caracal, pentru a consulta oferta locurilor de muncă vacante oferite de angajatorii din judeţul Olt.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi se va organiza, vineri, 19 octombrie, în Slatina şi Caracal. Tinerii ieşiţi de pe băncile şcolii au, astfel, ocazia să-şi găsească de lucru, oferta anunţată de angajatori din judeţul Olt fiind cât se poate de generoasă. 482 de locuri de muncă sunt vacante, însă, până la ora organizării evenimentului numărul acestora ar mai putea creşte.

„Din cei 53 de angajatori contactaţi, 31 şi-au anunţat participarea, cu 482 de locuri de muncă, dintre care 24 pentru studii superioare. La eveniment pot participa nu doar tinerii absolvenţi, ci toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”,
a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, Elena Iordache.

Meseriile căutate pe piaţa muncii din judeţul Olt sunt: inginer drumuri, inginer zootehnist, inginer chimist, inginer piscicol, inginer agronom, economist, inginer proces, inginer producţie, inginer electronist, inginer proiectant, inginer mecanic, inginer construcţii civile, patiser, ambalator manual, frigotehnist, instalator gaze, instalator apă-canal, zidar, confecţioner textilemecanic utilaje, muncitor necalificat.

Comentarii

Redacţia

2018-10-15 15:23:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...