Social

2020-02-14, 14:32:35

Aproape 600 de locuri de muncă disponibile pentru cei care vor să lucreze în străinătate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt anunţă, prin intermediul serviciului EURES, 596 de locuri de muncă vacante. Cele mai multe sunt în sectorul agricol, în Spania, la recoltat fructe de sezon.

Persoanele din judeţul Olt care doresc să-şi găsească o slujbă în străinătate se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Serviciul EURES din cadrul instituţiei anunţă locuri de muncă dispobnibile în Germania, Norvegia, Olanda, Suedia şi Spania.

Cele mai multe sunt în sectorul agricol din Spania. Astfel, oltenii pot opta pentru cele 500 de locuri de muncă la cules zmeură, căpşune, mure şi afine. Nu se cer cunoştinţe de limbă străină, iar salariul este în funcţie de cantitatea culeasă. De asemenea, cazarea este asigurată.

Potrivit datelor furnizate de AJOFM Olt, în ultimii ani, din ce în ce mai puţine persoane s-au arătat interesate de ofertele de muncă din străinătate, deşi procedurile au fost mult simplificate, în sensul că nu se mai organizează selecţii, ci oamenii trebuei doar să-şi depună dosarul la AJOFM Olt.

Comentarii

Redacţia

2020-02-14 14:32:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...